Kontakt os

Vi glæder os til at høre fra dig

Kontakt2017-05-28T19:11:28+00:00

NILEHØJ
BED & BREAKFAST, MØDELOKALE OG FERIEBOLIG

Om os

Ved journalist Sofus Soelberg, SN tidende:

10. februar 2017 slog Lene og Niels Erik Wøhlk dørene op til Nilehøj B&B. Parret, der står bag den nye Bed & Breakfast, købte Nilehøj i Vigersted ved Ringsted i 2014 og har siden renoveret meget af huset. Særligt penslen er blevet svunget, så det gamle hus står knivskarpt indvendig.

– Vi har malet og malet og malet. Og så har vi lige malet en gang til, lyder det fra Lene Wøhlk, der glæder sig over endelig at være klar til at åbne.

Huset på Vigersted Bygade nummer 47, der blev bygget i 1868, har tidligere været brugt som skole, hjem for skolelærerfamilien, degnebolig, byrådsekretærbolig, borgerkontor og sågar byrådsal for den lille landsby.

Hos Nilehøj B&B sigter de efter at skabe en hyggelig hjemmelige atmosfære.

– Der er tit for stramt på konferencecentre og hoteller. Vi vil gerne gøre det afslappet at være her, så folk kan føle sig hjemme. Vi er samtidig gået efter en hvis standard – det er ikke et hotel, men her må godt være pænt alligevel, fortæller Lene Wøhlk, mens hun fremviser den nyrenoverede inderside af huset.

Foruden den traditionelle Bed & Breakfast er Nilhøj også udstyret med en stue, der tidligere har været Vigersted skoles formningslokale, og som nu også anvendes som mødelokale.

Huset indeholder også en lille gør-det-selv butik, hvor Lene Wøhlk ordner gamle møbler og viser, hvordan man selv kan restaurere gamle møbler, hvis man har modet til det.

– Det er jo næsten et Kinderæg, lyder det muntert fra Lene Wøhlk, når snakken falder på husets treenighed af anvendelsesmuligheder.

MANGLER DU INFORMATION
ELLER HAR SPØRGSMÅL?

Skriv til os


Du kan også ringe til os

Hvis du har spørgsmål

Klokken 19-21

Ring 93 99 28 29 – Vi er lettest at fange i ovenstående tidsrum!

Eller send os en e-mail

Skriv hvis du har brug for informationer eller har spørgsmål

Vi hjælper gerne

E-mail: info@nilehoj.dk