Restaurant & Cafeer

Tættest på Nilehøj

Restaurant og cafeer2017-02-11T15:03:56+00:00

BORUP – 6 KM

Il Gusto Italiano

Ægte italiensk restaurant, som vi varmt anbefaler. Lille og intim med fornuftige priser på fantastisk mad lavet på gode råvarer. Ejeren Marcin og hans team giver sublim service og ved præsist hvilke vine der gør sig bedst.
Også mad ud af huset.

Il Gusto

RINGSTED – 8 KM

Ferdinands Bøfhus

Ferdinand  har taget det bedste fra den amerikanske steak tradition – nemlig store steaks udskåret af det bedste kvæg i verden, og kombineret det med uforlignelige vine og cocktails i særklasse. Her er pladsen til forkælelse.

Ferdinands

RINGSTED 9 KM

La Rustica

Café og restaurant. La Rustica ligger i hjertet af butikscenteret RingStedet, hvor der bl.a. serveres stor brunch buffet og måltider som de fleste begærer. Fra Sandwich til Nachos og fisk til bøf. Stor udendørs terasse.

La Rustica

RINGSTED 9 KM

Italy & Italy

Café og restaurant placeret unikt i Ringsteds bymidte med udsigt til klosterlunden Parken og den historiske Sct. Bendts Kirke. Frokost, middag og take-away der smager af Italien. Velbesøgt restaurant hvor det anbefales at bestille bord.

Italy&Italy

OSTED – 10 KM

Sheng Long

Kinesisk restaurant med ægte kinesiske menu, god buffet og sushi. Stedet i sig selv er noget slidt, men maden er superfin.

Sheng Long