Shopping med mere

Tættest på Nilehøj

Shopping2017-02-13T14:47:35+00:00

FRA NILEHØJ – 6 KM

Borup

Borup er en stationsby med gode muligheder for indkøb af dagligvarer. Her findes hurtigst fra Nilehøj adgang til Netto, Aldi, Fakta og Spar. Desuden er her apotek, Matas, en boghandler, blomster- og tøjbutikker og isenkrammeren, Kop & Kande. I Borup findes masser af frisører samt mulighed for beauty shopping, massage, fysioterapi o.m.a.

FRA NILEHØJ – 7.5 KM

Benløse

På hovedvejen i Benløse findes dagligvarebutikker som Netto, Rema1000 og Fakta samt den lokale Benløse slagter. I Benløse findes også det lille indkøbssted Nordcentret med nogle få specialbutikker, bager og pizzaria.

FRA NILEHØJ – 9 KM

Ringsted

Ringsted er en stor gammel købstad fra år 1100, og afspejler et mylder af specialbutikker, dagligvareindkøb, cafeer og restauranter. I centrum finder du stort set alt samlet i gå-afstand. Lige ved E20 motorvejen (afkørsel 36) findes Midtsjællands største Outlet, hvor du finder kendte brands på udsalg.

FRA NILEHØJ – 20 KM

Roskilde

Roskilde er en af Danmarks ældste byer, og har alt hvad hjertet begærer. I centrum findes gågaden med mange specialbutikker, cafeer og restauranter. Næsten alle danske dagligvarebutikker er repræsenteret her og der i  Roskilde. Ro’s torv er Roskildes store indkøbscenter der udfordrer gågaden med masser af tilbud, biograf og spisesteder.

FRA NILEHØJ – 22 KM

Køge

Køge er lidt større end Ringsted, og deraf findes her også alt hvad man har behov for. I centrum findes gågaden med rigtig mange specialbutikker, både kendte og ukendte. Næsten alle danske dagligvarebutikker er repræsenteret i centrum samt i nordøst omkring Ølby centret. I Køge findes mange cafeer og restauranter samt biograf.