Loading...
Værelse 22017-09-11T08:33:08+00:00

PLADS TIL 2 PERSONER

Værelse 2

På førstesalen hos Nilehøj findes dette dejlige øst/vestvendt hyggelige værelse på 15 m2 med 2 separate elevator senge og masser af skabsplads.
Her kigger solen ind hver morgen og aften. Skråvinduer med udsigt til haven og gårdspladsen. Mulighed for ekstra opredning. Der er altid frisk frugt, samt kaffe og te til fri afbenyttelse under opholdet. Gratis WIFI, og gratis parkering lige ved døren samt slutrengøring er indeholdt i prisen.

Fri adgang til fælles opholdsstue/spisestue, hvor du finder du bøger og brætspil, og i foråret 2017, etableres ny træterrasse med adgang fra stuen, hvor man også har mulighed for, at sidde og hygge og evt. grille om aftenen, samt om sommeren – indtage morgenmaden i den dejlige morgensol. Bad og toilet deles mellem de 2 værelser. Der er mulighed for at lave mad i det nye køkken efter aftale

BOOK DIT VÆRELSE PÅ NILEHØJ

Bestil nu

pr. nat
1 eller 2 personer: Kr. 600,-
Morgenmad Kr. 80,- pr. person.

Booking

NILEHØJ BED & BREAKFAST

Værelse 2 – nemt og bekvemt med:

  • 2 enkelte senge (elevation)

  • Allergi venlige dyner og puder

  • Badeværelse på gangen (deles med værelse 1)

  • Linned

  • Håndklæder

  • Gratis WiFi 70/70 Mbit

  • Gratis frisk frugt

  • Gratis kaffe & te

I NÆRHEDEN

Aktiv eller Rekreation?

Golf, cykling, gåture? Nilehøj er på landet, men ikke længere væk end alt hvad hjertet begærer. Omgivet af grønne nærliggende områder med mange vandrestier i skov og på mark, samt picnic og ”pause” områder (shelters og overdækkede spisepladser). Vigersted forsamlingshus er 50 meter væk, Skjoldnæsholm (8 km) og Skovbo Golfcenter (11 km) i hurtig køreafstand. Restauranter, indkøb, kongrescenter og festivaler sker indenfor 8 km.

“Vi kunne gå fra forsamlingshuset direkte i seng. Dejligt sted og en god nats søvn. Over forventning og kan varmt anbefales”

TRINE, JENS OG NATASHA, MIDDELFART

“Overnatter altid hos Lene og Niels i Nilehøj når jeg er på Sjælland. Her er sååå hyggeligt og en rar atmosfære. Anbefaler gerne.”

BIBI LARSEN, HADERSLEV

GRØN ENERGI

 Vidste du, at Nilehøj er CO2 neutral? Huset opvarmes af træpiller og solceller.
Vi har vandsparer på alle haner og brus samt energibesparende varmepumper.

Andre muligheder